Van moeten naar mogen

Moet jij ook zoveel van jezelf?

Herken jij jezelf dat je maar druk bent en blijft? Dat je jezelf een paar weken na de vakantie alweer afvraagt hoe het was om vrij te zijn? Ondanks de structuur en het ritme wat weer terug is ben je toch ook nu weer achter feiten aan het aanhollen. Hoeveel ballen ben jij voor iedereen omhoog aan het houden?

Mooi moment om eens te gaan onderzoeken om het anders te doen. Want hoeveel tijd heb je het afgelopen half jaar iedere week voor jezelf genomen? Oplaat tijd, om gevoed te worden en er weer lekker tegenaan te gaan? Maak je er al tijd voor of ben je jezelf er helemaal nog niet bewast van dat Me time essentieel is om er voor anderen te kunnen zijn? Hoe belangrijk het is om het zuurstofmasker eerst zelf op te zetten, voordat we al onze energie delen met anderen om ons heen.

Ben je genoeg veilig om hier n?

Hoe veilig voel jij je in je leven op dit moment? Is er voldoende financiële ruimte en heb je een leuke werkplek? Wordt je gezien door je collega’s en leidinggevende? En is er voldoende balans tussen werk en privé de laatste maanden?

Ben je opzoek naar anders? Wil je meer energie voelen en ruimte gaan geven aan je eigen gezondheid, vitaliteit en of levensenergie?

Wacht niet tot je overloopt, trek nu aan de bel en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen of en in welke patronen je wellicht vast zit en wat we daar samen aan zouden kunnen doen om je daarvan te bevrijden.

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.